12 February 2014

cari shawl labuh yang awesome? meh sini!

assalamualaikum...

nak cari shawl labuh sekarang tak la susah mana. semua dihujung jari jer.. aku ingat lagi masa awal-awal dulu nak cari shawl yang labuh, sampai nak tercabut lutut aku pusing mall. tak jumpa-jumpa.. semuanya jual yang bidang kecik jer. menyampah! huhu

so, kali nih aku nak share dengan korang satu online shop yang jual shawl labuh tapi cantikkkk sangatttt * muka excited sampai mata bersinar *

Sister's Shawl

terjumpa online shop nih kat FB jer.. bila usya gambar-gambar shawl yang dijual, rasa macam sawan lapanplohnamkali. cantik sangat faham tak?? -,-'

halfmoon plain.. cantik kan??

 halfmoon dual tone

suka sangat design nih..cute macam lolipop..hehe


apa yang best tentang online shop nih??

sistem pembelian yang mudah. kita tak payah nak isi borang bagai. aku memang malas nak beli barang kalau kena isi-isi borang. memang mati selera aku nak shopping kalau kena isi borang. terus tak jadi beli. haha. daripada page nih senang, kita just usya mana-mana shawl yang berkenan ataupun in case korang minat nak beli menda lain ( akak nih ada jual barang lain jugak. tapi aku nak fokus pada shawl sahaja dekat entri nih ), just inbox ataupun komen dekat gambar. dengan pantas Kak Shaafiqah akan respon. kalau barang yang kita order ada stok, kita bank in duit mengikut total amount pastu nanti barang akan di pos kepada kita. senangkan??

service yang laju. service Kak Shaafiqah memang tip top.. dia respon order dengan kadar yang sangat cepat. pastu aku plak order halfmoon pre-order tau. anggaran dapat shawl pre-order tuh sepatutnya makan masa seminggu untuk siapkan. tapi, Kak Shaafiqah leh pos dekat aku tak sampai seminggu. amazing!

 shawl yang telah selamat sampai ke pangkuan..hikhokhikhok!

4 helai shawl aku rembat dari Kak Shaafiqah.. kan dah cakap tadi, aku memang sawan..haha

terus try hokay! pastu snap gambar sendiri depan cermin. * annoying! -,-' ( tapi ini adalah untuk tujuan promote. pasni tak buat dah k. janji? )

gambar bias sebab bilik aku memang banyak barang pink. langsir pink, tikar pink, cadar pink. gambar pon dah naik pink. haha

tapi seryes best sangat pakai shawl nih. rasa sejuk jer..pastu dia senang nak bentuk. muka aku yang bulat pon dah kurang ke'bulat'an bila pakai shawl nih. kan? kan? *please kata tak berapa nak bulattt..huhu

korang pon nak try jugak?? bolehhh..
dijemput ramai-ramai usya FB Kak Shaafiqah yer..


selamat bershopping uolls!



terima kasih buat yang sudi membaca <3



7 comments:

  1. Terbaek..thank you dik..saudari2 yg nak dptkan shawl sisters shawl ni boleh cpt2 lawati fb sy..byk design dan warna2 menarik menanti anda..ada new design tau iaitu halfmoon oversized printed ..klik : www.facebook.com/shaafiqah.idris

    ReplyDelete
  2. kami dulu rajin la beli shawl. sekali beli sampai belas2.. la ni p kedai cari kain, gunting g jahit tepi. senang. semua kaler ada, pastu jimat kos.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..bgus jgk gitu..tp ni solution utk org yg mlas tp nak cantik. Harga shawl sister bpatutan jgk. Boleh la utk org yg malas dan apa pon tak boleh..hukhuk (ngata diri sendiri)

      Delete
  3. Sekarang orang beli tudung thru online. Dah tak kuasa nak berpanas terik mencari kedai. Daripada dahaga kat luar, baik duduk rumah surf oñline dan pekena milo aisss..pergh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju!! skrg mmg beli on9 jer. sbb mudah dan jimat masa.. ^_~

      Delete
  4. Saya setuju. memang mudah nak cari shawl sekarang ni. Tak kira yg labuh atau yg tidak. Jadi tak de sebaba la kita tak blh nk berfesyen kan..

    Papaglamz singgah di sini.

    New Entri LAUNCHING Shawl LABUH MURAH Exclusive by Papaglamz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...